Gedenkschijf Ruiz

De gedenkschijf voor Ruiz is op zijn rustplaats gearrriveerd. Ter herkenning van de plak waar Ruiz is begraven hebben we een houten schijf met zijn naam en een vlinder als symbool van zijn leifde voor de natuur geplaatst.

In het najaar zal er nog een boom worden geplant.

Via onderstaande link kom je via google maps direct bij de locatie.
Locatie rustplaats Ruiz

15 reacties

 1. Peter

  Zo jammer voor een voorbeeld aan andere.Jammer ook van het korte gesprek smorgens,altijd zeg ik tegen onze jongens ik hou van je als ze weggaan.Te spreken met W.Kan.Wat je smorgens hebt verlaten kan er savonds niet meer zijn.Heel veel sterkte voor de familie.

 2. Peter

  Wat een ellende.Elke dag als de jongens naar school werk of wat bij het weggaan zeg ik altijd dat ik van ze hou.En lees je dit wat jammer dat het een kort gesprek was.Lieve mensen heel veel sterkte met dit verlies.

 3. Peter

  Lieve mensen heel veel sterkte met dit verlies.Jammer dat het zo liep.Om met W.Kan te spreken wat je smorgens hebt verlaten kan er savonds niet meer zijn.Altijd zeg ik tegen onze jongens als ze weggaan ik hou van jou.

 4. Ellen D

  Lieve familie,
  Tranen springen in mijn ogen bij het lezen van dit verhaal.
  Zo n leuke jongen plotsklaps weggerukt uit het leven. Bijna niet te bevatten.
  Heel, heel veel sterkte toegewenst en koester de mooie Herinneringen.

  Rust zacht lieve Ruiz, je wordt vergeten.

  Ellen

 5. Conny van der Velden

  Lieve familie,

  Inmiddels ruim een jaar geleden dat Ruiz er niet meer is, maar de herinnering blijft , niet alleen aan hem maar ook aan jullie met jullie liefde, kracht en sterkte. Ik heb jullie feestdagen wenskaart nog steeds op de kast staan waar ik van jullie vrolijke gezichten geniet ondanks jullie verdriet in je hart.

  Met alle liefs kan ik alleen maar zeggen, wat ongelooflijk sterk.
  Conny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven